Elérhetőség Tűzjelző rendszerek Gázjelző rendszerek GDPR nyomtatóbarát nézet
Letoltheto aktualis arlistankMuszaki dokumentaciokSzakvizsga es egyeb tanfolyamokItt olvashatoak legfrissebb cikkeinkGyakran ismételt kerdesekKereses a honlaponHonlapterkep

Nyitólap >


Promatt Téka - A tudásbázis

Ebben a részben összefoglaljuk és rendszerezzük az összes olyan szükséges adatot, ami a tervezőknek, telepítőknek, karbantartóknak és az engedélyező hatóságnak (tűzoltóság) fontos lehet.

Az Eszközök menüpontban az összes általunk forgalmazott eszköz műszaki leírása, kézikönyve és a hozzájuk tartozó engedélyek egy helyen megtaláhatók. A menüstruktúra hasonló ahhoz, amit már bizonyára sokan a CD-nkről ismernek.
Mindig az interneten lévő leírások, dokumentumok a legfrissebbek, hiszen a CD évente csupán néhány alkalommal jelenik meg.

Töltse le legfrissebb árlistánkat!

A Sajtó menüpontban az általunk írt cikkeket olvashatják.

A Hogyan? menü alatt a tűzjelző rendszerekkel, gázjelző rendszerekkel, otthonaink biztonságtechnikájával kapcsolatos problémákra adunk választ.

A tűzjelző és gázjelző rendszerekkel kapcsolatban felmerülő leggyakoribb kérdéseket és a rájuk adott válaszokat a GYIK-ben olvashatja!

A Glosszáriumban a tűz- és gázjelzéssel kapcsolatos legfontosabb kifejezéseket, szakszavakat és ezek angol megfelelőit találja magyar ábécé szerint sorrendbe szedve.

És ha mindez nem lenne elég? Kérje rendszeresen frissülő ingyenes CD-nket! Már csak azért is érdemes CD-t kérnie, mert azon a régebben forgalmazott eszközök leírásait is megtalálja, és nem utolsó sorban CD-n könnyedén magával viheti az összes eszköz leírását egy-egy karbantartásra is.

Olvassa el a Téka helpjét!

< Vissza 
 
 
 
 
 
Tűzjelző rendszereinkNotifier központok, System Sensor érzékelők, KAC hangjelzők és kézi jelzésadók, egyéb kiegészítők széles választéka


Üzletünk nyitvatartása:

Hétfőtől-péntekig:
8:40-től 17-ig


Legfrissebb híreink
Céghírek2021-01-10
Aktuális AgileIQ
A program aktuális verziója
Céghírek2020-10- 8
Aktuális PipeIQ
Letöltéshez kattintson
Céghírek2014-09-16
TMP21 helyett TMP2
Tisztelt Partnereink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a TMP21 típusú hő-, illetve hős...
Céghírek2014-07-29
EMA dokumentumok
A kifutott EMA hangjelzők és hang-fényjelzők leírásait, engedélyeit az alábbi linkekre kat...
Céghírek2013-07-17
Szabványos tápegységek
Cégünk megkezdte az angol gyártmányú - EN54-4 szabvány előírásait - hazánkban először, és ...
powered by VICTORINET Internet Kft.